231211

Tja tja bloggisen! Idag har jag minsann INTE druckit cola utan jobbat 13 timmar och lagat köttbullar. Julstämningen var på topp i lilla köket när det hackades lök, slamrades med stekpannor, Tommy Körbergs vackra stämma klingade ikapp med brandvarnaren som gick var femte minut och jag fick tillochmed leka lite vise man. Efter kalasgoda köttbullemackor till kvällsmat gick vi och la oss och tittade på näst sista avsnittet av julkalendern (hur ska allt sluta egentligen???!?!??!!!). Nu ska vi sova eftersom imorgon är det julafton<3 I Australien firar man dock den 25e och då ska vi hem till våran chef på middag men imorgon kommer Elin, Mathila och Sofia till Magnetic och vi ska fira lite jul efter jag och Idisen slutat jobba :) Längtar redan tills jag får äta mer köttbullar imorgon!! Skulle laddat upp tre (!!) bilder med detta inlägget men blogg.se är dum i hela cyberskallen, nu blir jag frustrerad. Jaja.
PUSSNATTI


221211

Älskade kära som läser min blogg, jag kan bara säga förlåt för att jag är sämst på att uppdatera. Not a natural born blogger. Ok.

Vad som hänt i korta drag den senaste månaden: Har blivit öbo, jobbar på städfirma och trivs. Bor med bästa Ida i vår lägenhet och äter gröt till frukost, lunch och middag. Fått nya aussievänner som nu är mer som terrorister och den ena har fått för sig att jag är kvinnan i hans liv..... Eller inte. Kelar med kängurus OCH koalor och dansar på borden på helgerna och saknar att resa resa och följer julkalendern och tränar varje kväll och har varit med om en kärlekshistoria, en sådan riktig som i böcker med ödet och allt, helt ok luvsupplevelse och ÄR MED OM så fina och ibland lite läskiga äventyr med Ida och spontanfärgar våra hår och blev överlyckliga när vi hittade svenskt godis i en affär häromdagen och bråkar om disken och nu vet jag inte mer hur vad jag ska skriva om allt men jag har det bra. Värmen tar död på en dock, idag hade vi 37 grader... Julkänslan är på noll men vi ska iallafall göra köttbullar och vår chef har bjudit hem oss på en traditionell aussiejul den 25e. Myysigt.

Tänkte ladda upp en hel drööös med bilder men min telefon ville tydligen anbat och nu måste jag sooova för jag börjar minsann jobba klockan 6 am, vi går mot hektiska tider på jobbet har jag fått höra.
Försöker utlova en förbättring med skrivandet, puss och kram!


RSS 2.0